Ulempen ved det store køkken

Ulempen ved det store køkken

Vi købte vores hus, fordi der var rigtig gode muligheder for at rive rigtig mange vægge ned og så få et rigtig stort køkken og spiseområde, der ville gå helt naturligt over i vores stue. Et stort og åbent plan, hvor der var plads til hele familien, og hvor det var nemt at være sammen.

Men det runger

Jeg havde dog ikke overvejet, hvor lydt der ville blive. Selv med billeder på væggene, så kan det nemt blive for meget med larmende børn. Det kunne blive ret frustrerende til tider, og jeg var efterhånden desperat efter en løsning på det, og vægge var i hvert fald ikke løsningen. Vi var nemlig rigtig glade for konceptet, bare ikke for lyden.

Jeg kiggede rundt efter løsninger, der ikke ville ødelægge det åbne koncept. Der er flere muligheder for at isolere, men det var rigtig dyrt og besværligt, og efter lang tid med håndværkere, var det ikke lige det, der stod øverst på ønskesedlen.

En smuk og enkelt løsning

Jeg var ved at give op, da jeg fandt den perfekte løsning. Der er nemlig noget, der hedder akustik billeder. Det ligner rigtige billeder, der hænger på væggen, men de dæmper lyd. En fantastisk opfindelse, og det bedste er, at jeg kunne vælge motiverne selv.

Derfor er det lidt klassiske og kedelige reproduktioner nu erstattet af fantastiske familiebilleder, der giver vores hjem et særligt præg, men som samtidig er nærmest magiske.

Vil du også gerne af med larmen derhjemme eller et andet sted, så er denne løsning ikke kun smuk, den er også billigere end de andre. Med den indflydelse du selv kan have på billederne, der skal op, så bliver det meget mere interessant, for det er kun fantasien, der sætter grænsen, og du kan indrette, som du har lyst til og få alle goderne samtidig.