Udstyr som holder

Vi er en familie af jægere, og vi har altid et eller andet, som skal skiftes ud i vore udstyr til de store jagter rundt om i verden. Det er jo udstyr, som bliver brugt meget, og det skal bare virke, når du er ude i naturen og er afhængig af det, for at finde læ, få varmet din mad eller holde varmen i en sovepose.

Vi er dog så heldige, at vi lige ved, hvor vi skal få alt det udstyr, som vi skal bruge. For vi var så heldige, at vi for et stykke tid siden faldt over siden xtragrej.dk, og der fandt vi ud af, at vi kan få alt det, som vi i vores vildeste drømme kunne tænke, vi ville få brug for på en jagttur, eller hvis vi bare vil ud i naturen og overnatte et par uger.

Dejligt med lave priser

Først gang vi handlede med dem, var vi lidt overraskede over de gode priser, og vi var sikre på, vi blev nødt til at gå på kompromis med kvaliteten, men det skulle vise sig, at det skulle vi ikke. Og vi skulle heller ikke vente i ugevis på at få det leveret, for det kom allerede frem på nogle få arbejdsdage, hvilket er imponerende i disse dage.

Den kundeservice, de har, er simpelthen utrolig. De ved alt om det, de har i deres store sortiment, og de er også meget vidende om det, så de er altid klar med råd og vejledning om det, de har, og de er også klar med at hjælpe dig med at finde det rigtige udstyr til dig og din tur.

Deres priser er meget konkurrencedygtige, og de står klart som dem på markedet for den slags udstyr, som er stærkest, mener jeg, for de leverer på alle parametre, og de er altid klar med det bedste, som de kan give dig.