Tryksager i den bedste kvalitet

Tryksager i den bedste kvalitet

Når det kommer til tryksager, så skal kvaliteten være i orden. Jeg ved, at vores produkter er helt i top, så de reklamefremstød, vi har, skal selvfølgelig matche, for på den måde viser vi, at der er kvalitet i alt, hvad vi laver. Hvis der er noget, der kan ødelægge det og holde vores kunder væk eller endnu værre skræmme dem over til konkurrenterne, så er det dårlig kvalitet. Den slags rygtes desuden meget hurtigt i lokalmiljøet.

Prisen må også gerne være god

Som alle andre erhvervsdrivende, så er det bundlinjen, der betyder noget. Selvfølgelig skal der bruges penge på markedsføring, det er ikke det bedste sted at spare, men samtidig vil jeg gerne undgå at bruge for meget lige der, hvis det på nogen måde er muligt.

Når det kommer til de ting, vi får trykt, så er det faktisk muligt. Vi bruger et sted, der kan trykke lidt af hvert. Alt fra kuverter til bannere, og det smarte er, at de har en prisberegner. Alt efter vores design, størrelsen på det, vil skal bruge, samt antallet, så ved vi, inden vi bestiller, hvad det kommer til at koste. Der er ingen ekstra omkostninger eller skjulte gebyrer, og det er rart altid at vide på forhånd, om der er plads i budgettet.

Kvaliteten er der også

Vi vender derfor altid tilbage hertil, for den prisberegner virker perfekt, og det, de leverer, er altid i prima kvalitet. Men vi er altid lidt spændte, når vi prøver et nyt produkt hos dem, men bliver gjort til skamme, når vi ser resultatet.

Denne gang var det beachflag, vi var på jagt efter. Vi bestilte tre styk, kendte prisen på forhånd, fik den sædvanlige hurtige levering og fik et perfekt resultat igen. De er nu en pryd i vores markedsføring, og de virker bestemt efter hensigten.