Smukke personlige fotos på lærred – med eller uden lyddæmpende virkning

Har du også masser af feriebilleder og billeder fra andre særlige stunder liggende på din computer eller i skuffen? Så kan du eksempelvis vælge at få de bedste af dem trykt på lærred og hænge dem op på væggen i dit hjem. På den måde kommer dine skønne minder til deres ret, og du bliver hver dag mindet om de fantastiske oplevelser i dit liv. Det vækker glæde og godt humør. Med private fotos på lærred kan du samtidig sætte et personligt præg på dit hjem. Mange mennesker vælger at købe plakater med kendte motiver, som er set 1000 gange før, men dit private foto er der ingen andre, som har hængende på deres væg. Derudover ser det utrolig flot ud, når du får det trykt på lærred, fordi det bliver et helt kunstværk, som udsmykker din væg.

Specialister i produktion af billeder på lærred

Hos den århusianske virksomhed Sumopix.dk er de specialister i produktion er billeder på lærred, der fås både som almindelige billeder på lærred og lyddæmpende billeder, hvis du f.eks. har meget støj i din lejlighed eller på dit kontor. Her kan du til en favorabel pris vælge at få trykt et foto på lærred i netop den størrelse, som passer til dit ønske, og der er mere end 500 størrelser at vælge imellem. Det er nemt at uploade dit billede til hjemmesiden, og du kan også få lavet en collage af flere billeder, hvis du ønsker det. Hvis du ikke har et privat foto, som du ønsker at anvende, kan du vælge et billede fra den store Billedbank på firmaets hjemmeside. Det kan være, at du ønsker dig et foto på lærred med et motiv, der afspejler dine interesser, f.eks. musik, biler, naturen, dyr, en kendt filmstjerne eller fugle. Du kan også vælge mellem mange smukke geografiske kort – Danmarkskort og verdenskort – som både pryder væggen og inspirerer dig til at rejse ud og få oplevelser. Uanset hvilket foto, du beslutter dig for, så kan du være helt tryg ved, at Sumopix sørger for, at dit billede bliver trykt i den allerbedste kvalitet.

Flotte lyddæmpende billeder til kontoret

Har du problemer med at koncentrere dig på jobbet på grund af støj og kollegers snak fra de andre kontorer, så er det muligt at bestille et lyddæmpende foto på lærred. Dermed får du f.eks. en flot æstetisk udsmykning eller et firmalogo på din væg, som samtidig har den funktion, at det reducerer og fjerner støj, så du kan fokusere på dit arbejde og genvinde arbejdsglæden. Når du foretager en bestilling hos Sumopix, går der max 6 dage, før du modtager dit unikke billede på lærred til en konkurrencedygtig pris. Her http://dk-fotopålærred.dk/ kan du læse mere om de spændende produkter, som Sumopix.dk tilbyder.