Perfekt og elegant

Perfekt og elegant

Sommeren går på hæld før eller siden, og det betyder, at sandalerne skal pakkes væk. Desværre, for bare tæer og lakerede tånegle er dejligt, men alt godt har en ende, og næste år kommer en ny sommer igen. Men inden det bliver rigtig koldt, så er der stadig plads til lette bukser, kjoler og nederdele, og det er vigtigt for mig, at jeg har nogle pæne sko, der passer til. De store og tunge sko hører vinteren til, så nogle elegante med lidt hæl, hvor jeg stadig kan have bare tæer i, det er lige det, jeg gerne vil have.

I god tid

Jeg har valgt at lede efter nye sko i god tid. Det køligere vejr kommer altid hurtigere end forventet med masser af blæst. Jeg har fundet et par Rieker-sko på nettet, og de lover hurtig levering. Sammen med deres priser, så er det den perfekte hjemmeside. De har mere end bare rieker, de har mange andre gode og spændende mærker, et stort udvalg, og der er også masser at vælge mellem til manden i huset.

Jeg kan ikke ønske mig mere, og mine sko kom frem på få dage. Jeg har gået dem lidt til om aftenen herhjemme, og da det køligere vejr kom som forventet, så var jeg klar til at hoppe i dem og bruge dem på arbejdet.

Smukke og behagelige

De er rigtig flotte, og jeg ved, jeg med succes kan bruge dem til nylonstrømper senere på året også. Noget, der passer mig helt fint. Men jeg vil have et par til, så jeg har noget at skifte med. Jeg er allerede gået i gang med at kigge, for det skader jo ikke. Der er bare så mange at vælge imellem, så der er en mulighed for, at et par bliver til i hvert fald to. Noget, jeg ikke er så ked af igen.