Når teen er rød

Når teen er rød

Te er for langt de fleste noget, der er grøn eller sort. Men te er så meget mere end det. Te er bare navnet på planten, der nok har taget verden med storm sammen med kaffen. Te vokser bare ikke naturligt over hele verden, men det har aldrig afholdt mennesker fra at drikke alt muligt andet, der er varmt og lækker. Naturen er fyldt med planter, bær, blade, frugter og rødder, der er mere end bare velegnet til at blive drukket. Men te og kaffe har sat sig på langt den største del af markedet.

Oplev verden gennem en kop

Heldigvis er verden på mange måder blevet mindre, og det betyder, at alle de spændende drikke kommer op til vores breddegrader. Jeg besluttede mig til, at jeg ville prøve lidt forskelligt og eksotisk, og min nye favorit er rooibos te. Det er de røde te fra Sydafrika, og jeg kan godt forstå, hvorfor de har valgt lige denne variant der. Den smager nemlig rigtig godt.

Ud over at have en meget smuk, rød tone, der passer til navnet, så har den en lidt sød tone. Den har ikke brug for hverken sukker eller honning, den er perfekt, som den er. Der er noget lidt særligt over en sød te på alle tidspunkter af døgnet. Det er nu mit daglige sukkerfiks i stedet for sukker. Og så er den uden koffein, perfekt ud på aftenen.

Jeg køber rooibos te online

Jeg startede min eksotiske rejse med te på nettet, fordi jeg tilfældigvis så, at der fandtes denne slags drikke i et tehus. Nu har jeg prøvet rigtig mange forskellige rooibos, for der er også varianter. Men de har deres fælles træk, og det er dem, jeg er faldet for, og som jeg nu ikke kan få nok af. Og nu koger min kedel til lidt mere.