Maden er utrolig vigtig til konfirmationen

Maden er utrolig vigtig til konfirmationen

Snart er det igen blevet tid til, at en række unge mennesker skal konfirmeres. Derfor er der en lang række ting, som man allerede nu skal begynde at forberede. Det gælder sådan noget som tøjet, lokaler, invitationer, pynt og ikke mindst maden. Maden er utrolig vigtigt til konfirmationen, og derfor er det vigtigt, at denne sidder lige i skabet.

Efter konfirmandens præferencer

Når der skal vælge mad til konfirmationen, er det vigtigt, at det er mad efter konfirmandens hoved. Derfor er det en god ide at konsultere ham eller hende, når det skal besluttes, hvilket mad der skal serveres til festen.

Følg et tema

Rigtig mange konfirmander har et tema til deres konfirmation. Har din konfirmand også dette, kan det være en fordel at lave mad til festen, som matcher dette tema. Er der tale om en konfirmation med et biltema, er det en god ide at lave f.eks. desserter, der afspejler dette. Dette kunne blandt andet være en kage, der er formet som et dæk, en bil eller lignende. Husk, det er kun fantasien, der sætter grænser.

Overvej en buffet

Bestil mad ud af huset til konfirmationen. Det er både med til at lette det forberedelsesmæssige pres, samtidig med at du sikrer, at der er rigeligt med mad til alle. Cateringfirmaer ved, hvor meget mad der skal laves for at mætte det pågældende antal munde, som der er bestilt kuverter til, ud fra deres erfaring inden for området.

Der findes flere forskellige typer mad ud af huset. Det bedste du kan vælge at bestille til konfirmationen, er buffet. På den måde kan folk selv bestemme, hvad de ønsker på tallerkenen, samtidig med at det letter serveringspersonalets arbejde betydeligt. Der findes mange forskellige muligheder inden for buffet, og det burde derfor være muligt at vælge noget, der falder i konfirmandens smag.