Landliv og den gode vin

Landliv og den gode vin

Vi har alle været på festferierne, da vi var unge, og mange af os har været afsted mange gange, men som vi bliver ældre og får familie, så er det ikke det, som trækker længere. Det er ferier, som giver oplevelser, afslapning og giver børnene noget at lave og fortælle deres venner om, når de kommer hjem igen.

Det er der god mulighed for i det naturskønne Toscana, og det er nu muligt at komme til at bo og deltage i dagligdagen på en af de sceneriske gårde, som vi kender fra film og dokumentarprogrammer, eller hvis vi ser giroen køre Italien rundt.

Det er den bedste ferie

Vi prøvede det sidste år, og vi skal i år tilbage til samme familie og samme gård, for det var en oplevelse og en ferie, som vi ville ønske, vi havde opdaget for mange år siden.

Vi tog en chance sidste år, da vi havde prøvet en bondegårdsferie i Danmark for et par år siden og tænkte, det ville være i samme stil i Italien. Men selvom der er lighedspunkter, så er det også så forskelligt, som det kan blive.

Familien, som vi boede hos, var venlige, og dem, som stod for rejsen, havde fra første sekund været gode til at vejlede og finde en familie, som vi gik så godt i spænd med, og som var med til at give os en ferie i form af agriturismo toscana, som er den bedste, vi nogensinde har haft.

Ferien gav os et indblik i landlivet i Toscana, og en ferie, hvor aftenen sluttes af med ost og skinke af egen produktion og et glas rødvin, mens du sidder og kigger ud over de rullende bakker i Toscana og lader freden sænke sig, er unikt, og det er med til at fuldende et billede af det afslappede Italien og er med til at sikre, vi får holdt ferie og ligger hverdagen bag os.