Låst ude, igen

Jeg var havnet i den uheldige situation, at jeg havde låst mig ude af mit kontor, og havde brug for en låsesmed hurtigst muligt. Jeg er selvstændig og var midt i en vigtig opgave for en kunde. Det var sent på aftenen, og der var ikke andre på kontoret til at kunne låse mig ind. Af sikkerhedsmæssige grunde låses vores dør, når den bliver smækket. Det giver en sikkerhed for os, da vi ikke risikerer at forlade kontoret uden at låse. Men i denne situation, havde jeg lidt svært ved, at se det smarte i denne sikkerhedsforanstaltning, og var mildest talt ikke særlig stolt af mig selv.

 

Faktum var, at jeg stod på den ene side af den låste dør, og mine nøgle lå på mit skrivebord, på den anden side af den låste dør.

Jeg havde altså brug for en låseservice, så jeg hurtigst muligt kunne komme videre med mit arbejde. Det skal lige siges, at det langt fra er første gang, at jeg låser mig ude. Jeg har gjort det flere gange på kontoret, i min lejlighed, og jeg har sågar formået, at låse mig ude af en bil for mange år siden. Med andre ord, kender jeg hele rumlen når det kommer til låseservices, og jeg har gennem de seneste år benyttet mig af en håndfuld forskellige låsesmede.

Hurtig respons og fornuftig pris

Dem jeg har haft bedst erfaring med, er Danlåse. De har en hurtig responstid, priserne er fornuftige, og så har jeg kun oplevet professionelle medarbejder derfra.

Jeg ringede derfor til Danlåse, og på trods af, at det var en lørdag aften, kunne de være på adressen inden for 30 min. – Lige hvad jeg havde brug for.

Efter knap 20 min. stod der en låsesmed på min adresse, og han gik direkte i gang med at fikse min dør. Nu handlede det så bare om, at døren skulle åbnes uden at låsen skulle smadres. Efter kort tid, havde låsesmeden åbnet min dør med hjælp fra en slyngel. Han brugte denne slyngel, til at skaffe sig adgang gennem brevsprækken, og på den måde åbne døren indefra.

Jeg slap derfor for at skulle til at bruge penge på en ny lås, hvilket sagtens kan koste et par tusinde kroner.

Kan kun anbefales

Med den hurtige responstid, en følelse af total professionalisme og fornuftige pris, gør at jeg fremadrettet klart vil benytte mig af Danlåse. Prisen for oplukningen af min dør en lørdag aften, endte på 795 kroner, som er deres aften, nat og weekends priser. I dagtimerne koster det fra 495 kroner.