Klassisk ur med et twist

Klassisk ur med et twist

Klassisk ur med et twist 

Lækkert design og god kvalitet er manges kriterier, når de skal købe et nye ur. Urene fra Daniel Wellington er et god rigtig god bud på et ur, som netop rummer de kvaliteter. 

Skift look efter dit humør 

Måske har du den ene dag et outfit på, som er sporty og cool, mens den næste dag er du mere klassisk og pænt klædt. Her er det dejligt at have et ur, som kan rumme begge looks. Det kan Daniel Wellinton ure. Her er det nemlig muligt at skifte remmen med det medfølgende instrument til formålet. Du kan vælge mellem mange forskellige remme i forskellige materialer. Der er de mere klassiske læder remme, som fås i forskellige farver og tykkelser til remme i tekstil med striber og andre farver. Mange af tekstilremmene er inspireret af marinen og det ses tydeligt i de mørkeblå, hvide og røde farver. 

Selve urskiven fås både i mange forskellige typer af stål, guld og sølv. Derudover finder der forskellige serier med urskiver i forskellige størrelser. Der er alt fra de mere maskuline store skiver til de mere feminine urskiver, som passer perfekt til et kvindeligt håndled. 

Mange forskellige modeller 

Urerne fra Daniel Wellington finder både til herrer og kvinder. Mange af urerne er endda unisex, så der er ingen grænser for hvilken model, du kan vælge. 

Når du køber dit ur hos Fangel.dk, får du altid et dansk garantibevis med til dit ur. Garantibeviset er en garanti for, at dit ur er et ægte daniel Wellington ur og ikke en kopi.

Et Daniel Wellington er et godt førstegangsur at investere i. Det har et klassisk design og med muligheden for at kunne ændre looket, giver det dig mange muligheder for at have et ur, som kan holde i mange år. Både i forhold til kvaliteten, men bestemt også i forhold til designet.