Jeg følger med tiden

Selvom jeg ikke er en vårhare længere, så prøver jeg altid at følge med tiden, og et af de nye tiltag, som jeg er kommet med på, er e-bøger. En fantastisk idé for en læsehest som jeg, og jeg har jo altid min tablet med, når jeg er på langtur, om det så er med pensionistforeningen, gymnastiklubben, eller om jeg er på vej til børn og børnebørn i forskellige dele af Danmark.

Noget, jeg havde tænkt over

Jeg tog ikke beslutningen om e-bøger natten over – nej, det var en meget velovervejet beslutning som med så meget andet i mit liv, og jeg er glad for, at jeg har taget den beslutning, for jeg kan altid have alle de bøger, jeg nu er ved at læse, med mig, så jeg skal ikke pakke flere bøger, når jeg skal på ferie eller på en længere tur.

Inden jeg fik e-bøger, undersøgte jeg markedet grundigt og snakkede med de forskellige firmaers kundeservice, og dem, jeg endte med at abonnere hos, er klart dem, som jeg følte, jeg fik den bedste service hos, og at de samtidig også havde et stort udvalg og gode priser, var selvfølgelig med til at gøre en stor forskel i, hvem jeg valgte.

De kan bøger

Jeg har bestemt ikke fortrudt, jeg valgte dem, for jeg har et par gange måtte have fat i deres kundeservice, og jeg har hver eneste gang fået en udsøgt behandling og hjælp af kompetente medarbejdere og folk, som altid er venlige og tålmodige med en som jeg, der ikke er så computerkyndig, som de unge er.

Jeg har anbefalet flere veninder at få e-bøger, og min mand fik sit eget abonnement, for han lånte mit lidt for ofte, og vi læser ikke altid det samme, men fordelen er, at de har alle genrer og altid de nyeste på lager, så vi kan med samme abonnementstype få det, vi bedst kan lide begge to.