Hold en pause og lyt

Hold en pause og lyt

Nogle gange er det bedre at lytte end at tale. Noget jeg øver mig rigtig meget på i min hverdag. Jeg øver mig, og så bruger jeg lydbøger. Der er ikke nogen, der kan afbrydes, og der er kun mulighed for at høre efter. et er samtidig underholdende, meget mere at end at læse en bog. Jeg er glad for især biografier. At lytte til et spændende menneskes liv, gør noget for mig.

Læst højt med en dejlig stemme

Det bedste er dog den behagelige stemme, der læser højt. Der er noget afslappet og rart over at bilve underholdt på den måde og stille og roligt lade en historie udfolde sig. Jeg kan lytte til bøger alle steder, og det er jeg bestemt også begyndt at gøre. Både hjemme og ude, og jeg nyder den frihed, der er i det. I modsætning til en bog, så er begge hænder hele tiden frie, og jeg kan lave lige det, jeg har lyst til.

Samtidig har jeg gennem https://politikenbooks.dk/ adgang til et nærmest uudtømmeligt lager af gode lydbøger. Det er meget imponerende, og jeg nyder virkelig de muligheder, det giver mig. Gode bøger er der rigtig mange af, og ja de kommer som lydbøger også.

Det er overbevisende

Det, der dog kom mest bag på mig, var, at jeg ville blive så glad for lydbøger. Jeg havde ikke troet, jeg ville nyde ikke selv at læse, men jo, det gjorde jeg. Der er en helt anden frihed i det, og lydbøger hverken fylder eller vejer, og det trækker også op.

Der er nærmest heller ikke den gode bog, der ikke findes som lydbog. Det er rart at vide, at jeg ikke går glip af noget som helst på lydfronten og bogfronten, nu jeg har valgt dette format. For en lydbog hverken vejer eller fylder.