Hellere være sikker

Hellere være sikker

Vi hr hørt fra dem, som bor i samme område som os, at der mange, som er kommet hjem til huse, som er blevet brudt ind i, og hvor deres ejendele er blevet spredt over hele huset, og alt af værdi er blevet stjålet. Vi har derfor besluttet, at vi er nu kommet dertil, hvor vi skal til at have kameraer op, så vi kan se hvem, som kommer og går, og det må gerne gå over til en harddisk, hvor det bliver gemt i en periode.

At finde det til den rette pris

Vi foretog nogle mindre ture til låsesmede og andre firmaer, som beskæftiger sig med dette til daglig, og de var alle meget kompetente, men deres priser var også noget, som ikke helt passede til vores budget, faktisk var de meget dyrere end forventet.

Vi begyndte derfor at kigge rundt efter et sted, hvor vi kunne få det, vi gerne ville have, til en god pris, og det var vi så heldige, at vi fandt online. Vi var dog i tvivl, for deres tilbud lød for godt til at være sandt.

Vi tog en lang snak med deres kundeservice og brugte lidt tid på at finde oplysninger om firmaet online, og alt virkede som om de var reelle.

De leverede virkelig

Vi tog derfor chancen og bestilte kameraer og andet til at montere det med, prisen var lavere end det, vi kunne få det til andre steder, og da kameraerne kom frem, efter kun få arbejdsdage, så kunne vi se, at kameraerne var i en rigtig god kvalitet, og at de ville være lette at montere korrekt. En helt igennem positiv oplevelse, og selvom det kun er overvågning, så er det alligevel en ekstra sikkerhed.

Vi fik for vores penge alt det, som vi skulle bruge, og en rigtig god service og hurtig levering oven i. Det er bestemt ikke noget, som vi klager over.