Guide til at indrette boligen med tapeter

Kigger du misundeligt i diverse boligblade, når du ser, hvordan nogle mennesker bare formår at skabe liv, varme og personlighed med tapeter? Det er ikke så svært, som det umiddelbart kan se ud, men derfor kan det alligevel være rart med inspiration og gode råd, inden man selv kaster sig over tapetprojekter for første gang.

På nettet kan du finde masser af billedmateriale til inspiration, men sjældent uddybende råd til, hvordan du indretter dig med tapeterne og hvilke tapeter, du skal vælge. Det vil vi gøre noget ved, og derfor har vi fundet frem til denne blog, der deler så rigeligt ud af erfaringer, gode råd og inspiration i stride strømme.

Sådan bruger du fototapeter

Et af de indlæg vi faldt for, handler om fototapeter. Og ja, det kan lyde lidt som en 70’er-kliché, men når du først har set billederne, får du også lyst til et tapet i dit hjem. 

Et fototapet tilfører lige dét ekstra til rummet. Liv, coolness og god stemning. Du kan for eksempel dekorere hele sofavæggen med et stor foto af en skov. Eller hvorfor ikke illudere en fantastisk udsigt over havet? Vandfald, eksotiske strande, blomstrende regnskove. Alt kan lade sig gøre, og det giver et spændende moment i indretningen.

Brug striber i indretningen

Andre gode indlæg handler om, hvordan du kan bruge striber i din indretning. Stribede tapeter fås i mange udgaver, og her kan det være rigtig svært at gennemskue, hvilket der passer bedst til dit hjem.

Drømmer du om enkel elegance, kan du gå efter de brede striber i enkle toner som hvid, creme, grå og sort – og gerne med velour. Er du mere til en wow-effekt med pangfarver, så vælg smalle striber i klare farver.

Blomstrede tapeter

Dyrker du det romantiske look med svenske undertoner? Så er et blomstret tapet garanteret det rigtige for dig. På bloggen kan du læse om, hvordan småblomstrede tapeter i dæmpede nuancer som blå, rosa og gul tilfører romantik og hygge til hjemmet.

Fascineres du i stedet af storblomstrede motiver, er det nok fordi, du har en snert af retro i din indretning. Gå efter brændte farver i nuancerne gul, orange, brun og grøn og understreg din stil med et typisk 70’er-tapet.

Mangler du endnu mere inspiration og flere gode råd, så tag et kig på bloggen. Du vil helt sikkert gå derfra med mere viden, end du kom med, og ganske sikkert også med lysten til at afprøve tapeter i dit eget hjem.