God jul til alle mine ansatte

God jul til alle mine ansatte

Der er mange måder at sige god jul på. Hos os stopper vi med at arbejde om torsdagen, og om fredagen er der så status. Det er en lidt længere arbejdsdag, for det hele skal gøres op, men alle tager det med et smil, for de ved, at aftenen byder på årets julefrokost. Det havde været et rigtig godt år, og det vidste jeg længe inden vores status, så i år var det ude af huset, det skulle fejres. Jeg ville ikke afsløre hvor, for det skulle være en overraskelse. Det eneste, jeg havde fortalt om årets firmajulefrokost Århus, var, at det lå centralt i byen, at der ville være bus derind, og at det ville blive en oplevelse for alle, der er til god mad og fantastiske omgivelser.

Der var mange gæt

Der var mage, der gættede på, hvor vi skulle hen. Nogen gættede rigtigt, men jeg afslørede intet, før vi sad i bussen på vej til en festli aften. Jeg havde bestemt ikke overdrevet, da jeg havde lovet god mad og drikke samt fantastiske omgivelser. Vi fik alt det og mere til. Jeg havde faktisk ikke forestillet mig, det ville være så godt, for så små penge. Og jeg kan bestemt godt se os holde julefrokost her næste år også. Noget der vil gå rent ind hos de ansatte, der havde en lige så god aften som jeg.

Der var pyntet op, der var klar til gæsterne, og der var styr på maden, der i øvrigt var rigtig god. Alt det, der skal til. Så vi hyggede, snakkede, spiste og drak på livet løs, og vi havde en dejlig aften. Jeg mener, det er den bedste julefrokost, vi nogen sinde har haft, og det er en, vi kommer til at huske længe. Stor ros for at kunne koordinere og sørge ikke kun for os, men alle andre på stedet.