Fra gammelt til nyt

Fra gammelt til nyt

Min kone og jeg har boet i vores gamle lejlighed med børnene i et par år nu. Lejligheden ligger i et boligkompleks, som er ved at være saneringsmodent, og der er med sikkerhed ingen, som vil købe ejendommen for at give den en overhaling, så vi var på jagt efter en byggegrund. For denne gang skulle vi have helt nyt – vi ville nemlig bygge vores eget hus fra bunden af og være en del af processen hele vejen fra første spadestik.

Vælg professionelle entrepenører til dit nye hus

Vi havde kigget på nettet, og vi blev noget overrasket over alle de entrepenører, der tilbyder nybyggede huse, og som garanterer, de kan levere guld og grønne skove. Vi tog os derfor tiden til at snakke grundigt med dem, som vi havde udvalgt, og da vi stod og skulle tage en beslutning, var vi heldigvis enige om, at vi skule bruge fba-huse-dk. Det var hos dem, vi begge mente, at vi havde fået den bedste rådgivning, og at vi med dem ville kunne få mest mulig medindflydelse, både på de materialer, som skulle bruges, og på hvilken udformning selve huset skulle have.

Fra den dag, hvor fba-huse.dk startede med at skabe vores nye hus, har vi følt, vi var velkomne på byggepladsen. Vi har fra første sekund været i trygge hænder, vi har været involveret i alle faser af byggeriet. Vi er blevet inddraget i alle de beslutninger, der har været, og vi har fået mulighed for virkelig at sætte vores eget præg på huset. Det er med til at sikre, at vi hele vejen har været med til at bygge vores nye hus.

Miljørigtigt byggeri

Vi er begge meget miljøbevidste, og vi vidste, vi ville have nogle specielle features med i huset, som skulle sikre, at vi fik gode muligheder for at genbruge vand, recirkulere luft og bruge solfangere og jordvarme. Det er alt sammen noget, som er med til at sikre, at vi får et hus, som er billigt i drift, og som er selvforsynende med en del af varme og vand. 

Vi havde nogle ændringer, som byggeriet skred frem, men det var ikke noget, som kunne slå hverken håndværkerne eller repræsentanterne fra FBA-huse omkuld. Det blev løst med god dialog, og det er med til at bekræfte, at vi valgte helt rigtigt, da vi valgte dem til at bygge vores kommende bolig.

Vi har nu boet i huset i et stykke tid, og vi er ovenud lykkelige for alle de dejlige features, der er en del af boligen.