Få gladere og mere effektive medarbejdere med en firmafrugtordning

Få gladere og mere effektive medarbejdere med en firmafrugtordning

Glade og effektive medarbejdere er ikke altid en selvfølge i en virksomhed. Som regel betyder arbejdsmiljø og personalegoder en hel del i forhold til, om medarbejderne trives. I disse år er der mere fokus på medarbejdernes velbefindende på jobbet, og for nogle virksomheder er det vigtigt at tilbyde deres ansatte eksempelvis adgang til sund frisk frugt eller motion i arbejdstiden. Netop en firmafrugtordning er populær hos de ansatte, fordi det er et godt alternativ til usunde kageordninger. Kan de ansatte snuppe et stykke frisk frugt i pausen, så får de mere energi og overskud til at løse deres arbejdsopgaver.

Frugtordning understøtter en sundere livsstil

Som virksomhed kan I sende et positivt signal om, at I interesserer jer for jeres ansattes sundhed ved at tilbyde dem frisk og velsmagende firmafrugt. En frugtordning kan også anspore medarbejderne til at spise sundere i det hele taget. Samtidig reducerer det antallet af sygedage hos den enkelte medarbejder, når vedkommende har en sund livsstil. En firmafrugtordning er derfor en god investering, fordi den giver sundere, gladere og mere produktive medarbejdere på den lange bane.

Frisk og varieret udvalg af frugt til favorable priser

Vil I gerne have et frisk og varieret udvalg af frugt til favorable priser og en fantastisk personlig service, så kan I med fordel vælge Frugtcompagniet som leverandør. Firmaet har eksisteret siden 2003, og frugtkurvene leveres personligt med firmaets servicebiler. Fordelene ved at indgå en frugtordning er, at så ved I præcis, hvad I får leveret af frugt hver uge til et bestemt aftalt tidspunkt, og så behøver I ikke selv at spekulere mere på det.

Skræddersyet frugtkurv der passer til jeres behov

I sortimentet hos Frugtcompagniet kan I vælge mellem Basiskasser/kurve og Stjernekasser/kurve i forskellige størrelser. Basiskassen/kurven består af lækker og velsmagende håndfrugter som pære, æbler, bananer, blommer, klementiner, nektariner m.m. Denne type frugt er ideel at spise ved skrivebordet eller tage med på farten, hvis man f.eks. skal til møde ude i byen. Basiskassen/kurven fås i størrelserne 40, 50, 80, 125 stk. Stjernekassen/kurven består af et mere varieret udbud af frugt dvs. håndfrugt og f.eks. snackgrønt, druer, melon, tørret frugt og øvrige eksotiske frugter efter årstiden. Stjernekasserne/kurverne fås i størrelserne 40, 50, 75 og 125 stk. I kan naturligvis vælge den kasse, som passer bedst til jeres virksomhed, og hvis I har særlige ønsker til, hvordan frugtindholdet i kassen skal sammensættes, så skræddersyr Frugtcompagniet gerne en løsning til jer. I bestemmer selv, hvornår I ønsker firmafrugten leveret, og om det skal være en eller flere gange om ugen. Hos Frugtcompagniet får I altid en god og punktlig service til konkurrencedygtige priser. Vil I gerne vide mere om, hvad Frugtcompagniet kan tilbyde, så kan I læse mere her: http://dk-frugtlevering.dk.