Et nyt hjem

Det var en stor omvæltning for mig, da jeg flyttede hjemmefra i sommers. Jeg kommer fra en lille by, hvor alle kender hinanden, og hvor man altid støder ind i nogen, man kender. Jeg har altid hold af trygheden i byen, og derfor var det også et stort skridt for mig, da jeg skulle flytte fra min hjemby og ind til storbyen for at studere. Jeg flyttede alene og kendte ingen i den nye by, så det var meget specielt for mig. Jeg har boet i det samme hus med mine forældre i hele mit liv, så derfor var det svært at skulle kalde et nyt hjem for mit hjem. I starten følte jeg mig ikke rigtig hjemme i min nye lejlighed, også selvom jeg hurtigt fik venner og bekendte fra mit studie. Jeg har aldrig været særlig god til indretning, og derfor var min lejlighed også meget kedelig og simpelt indrettet i starten. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg blev nødt til at indrette mit hjem mere personligt, for at kunne føle mig rigtigt hjemme. Efter en hurtig google-søgning fandt jeg en blog, som hjalp mig rigtig meget med min indretning. Bloggen har fokus på indretning af hjemmet i forhold til møbler fra hjemmesiden Nicehome.dk. Blogindlæggene er skrevet af eksperter i indretning og af folk, som ved noget om, hvilke møbler, der kan bruges til forskellig indretning. Da min lejlighed ligger nær mit studie er det ofte der, jeg læser med min studiegruppe, og ved hjælp af et blogindlæg fandt jeg hurtigt ud af, at det ville være praktisk at købe en u-sofa med plads til mange personer. Bloggen har hjulpet mig til at få inspiration og idéer til, hvordan jeg skal indrette mit hjem, og jeg har derfor fået indrettet det på en måde, som afspejler min personlighed. Nu føler jeg, at min lejlighed er helt unik, og efter en lang dag på studiet kan jeg endelig føle mig afslappet og tilpas i mit hjem. Jeg bruger jævnligt blogsene når jeg mangler ny inspiration eller idéer til min indretning, og det har virkelig været en øjenåbner for mig. Mange af mine nye møbler kommer fra Nicehome.dk, som er en fantastisk hjemmeside med billige møbler i virkelig god kvalitet. Jeg har fået god inspiration fra blogsene på hjemmesiden: http://dk-indretning.dk, og mine nye møbler fra Nicehome.dk er helt fantastiske. Nu føler jeg mig godt tilpas i mit hjem, og jeg kan endelig kalde min nye lejlighed for mit hjem.