Et bad, hvor du kan glemme tid og sted

Et bad, hvor du kan glemme tid og sted

Det er skønt bare at lade sig glide ned i et varmt bad, der både dufter og er fyldt med bobler. Du kan mærke, hvordan dine muskler slapper af, og du glemmer alt om hverdagens stress og jag. Det er et sted, hvor du kan lytte til musik, læse, meditere eller bare nyde stilheden og varmen. Samtidig er det en luksus, hvor alt i en periode kun drejer sig om dig, og det er noget, alle bør unde sig selv indimellem. Har du først prøvet det, så er det meget sandsynligt, at du bliver lidt afhængig af det på en rigtig god måde. Derfor er der flere og flere, der vælger at få et badekar, efter det i en periode var de store bruse- og dampbade, der var moderne.

Typer af badekar

Badekar er mere end bare de små, der er muret ind i væggen, og de gammeldags, luksuriøse af slagsen med løvefødder, der står tronende i et stort badeværelse. Nu om dage fås de i så mange faconer og størrelser, at der er til alle slags badeværelser, og der er helt sikkert også et, der passer til dig og det behov, du har. Du kan stadig få dem til indmuring og de fritstående, men der er også hjørnebadekar, der kan monteres, så der samtidig er plads til brus og toilet, uden det hele bliver for klemt. Det giver mulighed for at indrette et badeværelse, så du nemt kan bruge lige det, du skal: dit brusebad til hverdag og dit badekar som en lækker og næsten lidt syndig luksus, når behovet for det opstår.

Vælg dit badekar med hjertet

Et badekar er noget, du skal have i rigtig mange år, og det er derfor et sted, hvor du ikke skal gå på kompromis. Det skal være stort nok til, at du kan ligge afslappet i det, og det skal også være et, som passer ind i den stil, resten af badeværelset har. Det er noget, producenterne har fået øjnene på for, så badekar findes lige så forskellige som alt andet til badeværelset, og hos Completvvs er udvalget så tilpas stort, at det ikke er et spørgsmål om at finde et badekar, men snarere om at finde det helt rigtige et af slagsen, som lige er dig. Samtidig imponerer de med deres priser, så det ikke vælter budgettet, hvis du vil gøre plads til lidt luksus til dig selv. Find vvs her.