En ny verden af varme drikke

En ny verden af varme drikke

For mig har te altid været noget, der kom fra det fjerne Østen, hvor det efter min bedste viden er blevet drukket i tusinder af år. Det er også mere end den te, vi kender her, for te er en naturlig del af den medicinske verden også, og det er derfor mange drikke. Nu er jeg til te alene for nydelsens skyld, men jeg føler bestemt også, at det gør mig godt.

Te er universelt

Der findes ikke mange kulturer, der ikke har nydt bestemte former for varme drikke. Mange planter er velegnet til netop dette, og selvom det ikke er te i den bogstavelige forstand, så er der så mange lækre varianter rundt omkring, der bare venter på at blive opdaget af resten af verden.

Der er dog en, jeg har fundet på nettet, der opfylde disse eksotiske betingelser, eller hvad jeg lige skal kalde dem, og det er en, der hedder rooibos te. Det er en plante, der vokser i Sydafrika, som smager himmelsk, og hvis røde farve kun kan glæde og begejstre.

Har du ikke prøver rooibos te, så køb den online og del min glæde. Det er min aftendrik lige for tiden, for den indeholder ikke koffein, som der er lige lidt for meget af i både klassisk te og kaffe. På den måde kan jeg få noget rigtig lækkert at drikke, som også er varmt, men uden at min søvn forstyrres.

Jeg serverer den for gæster

Og den vækker jubel hos alle. Både farven og så det, at den er så velegnet om aftenen. Der er flere, der har spurgt ind til den og også til, hvor den kan skaffes. Og det at dele er lige mig, så alle har fået et link til der, hvor jeg køber den, og jeg ved, at flere allerede har købt til sig selv også.