En god aften

En god aften

Hvis du, som jeg var, er ude efter en god aften, så er der mange steder, som tilbyder dig, at det kan de sikre, og jeg har et par gange taget imod de forskellige tilbud, der har været, og jeg har hver gang stået med en lidt flad fornemmelse bagefter. Det er faktisk skuffende, at der med alle de spisesteder, der ligger derude, er så langt mellem dem, der virkelig er noget ved.

Et godt sted at spise og drikke

Derfor har jeg ledt efter et godt sted, hvor vi kunne få en god specialøl og lidt god mad i rolige omgivelser. Der var en kammerat, som anbefalede mig at prøve https://malt.dk/, hvor han havde været med hans arbejde, og hvor der var alle de ting, som jeg efterlyste.

Jeg ringede ind til dem og fik en rigtig god snak, men inden jeg ville beslutte mig, så ville jeg gerne vide, om kvaliteten virkelig var så god, som de sagde, så jeg tog ind en aften og fik en specialøl og lidt mad.

Et par dage efter tog jeg ind og hentede en god gang takeaway for at sikre, de ikke bare holdt kvaliteten den ene aften.

Derefter var der ingen tvivl om, at det var hos dem, at jeg skulle holde den aften med vennerne, for de havde på alle parametre leveret en helt igennem rolig og afslappende aften med både mad og drikkevarer i en rigtig god kvalitet.

Dejligt sted at spise

Service og omgivelserne var yderst behagelige, og der var tjenere, som var professionelle og meget vidende om maden, drikkevarerne og alt det, som der hører til af spørgsmål om allergier, eller hvad mine venner nu kunne finde på at spørge om.

Jeg kan kun sige, at jeg bestemt anbefaler dem, og jeg skal i hvert fald bruge dem selv og ikke kun til fest, men også til en hyggeaften med kæresten eller til en middag med en god kammerat, for service og kvalitet af den kaliber er sjældent noget, som man oplever.

Jeg nød aftenen i fulde drag, og for første gang nogensinde, så er jeg helt tilfreds med at have fundet mit stamsted, for der er ingen grund til at kaste sig ud i noget nyt. Det vil nemlig på ingen måde kunne leve op til det her sted alligevel, så når det er mig, der står for planlægningen, så er det her, vi alle skal hen.