En anderledes stue med tapet

En anderledes stue med tapet

Det behøver ikke se ud, som det gør i alle andre hjem. Jeg kan godt lide, at ting er lidt anderledes hjemme hos mig. På den ene eller den anden måde. Det sagt, så kan det sagtens være både pænt og flot på én gang, og for mit vedkommende er det for tiden tapet, der gør hele forskellen. Meget er nemlig sket siden den slags, du finder hos de ældre generationer, og det gør det endnu mere spændende for mig.

Pift op med lethed

Tapet er desuden ikke så svært at sætte op. Det er ligesom med filt, som rigtig mange bruger, men resultatet er så flot. Du kan vælge at tapetsere, ligesom du har lyst til. Det kan være hele lokalet, som jeg har valgt i stuen, eller du kan vælge, at det kun skal være en endevæg, for det kan skabe rigtig meget liv.

Ligesom med maling så skal du vælge de farver og de mønstre, der tiltaler dig. Jeg har valgt et lyst mønster med blåt i. Det giver masser af liv, og samtidig skaber det en helt unik stue. Det, jeg har brugt, er fototapet, som jeg har fundet på nettet. Jeg gik nemlig efter et sted, hvor pris og kvalitet gik hånd i hånd, som det var tilfældet her.

Kast dig ud i det

Lad dig inspirere af både mig og deres udvalg. Du vil ikke fortryde, at du valgte tapet. Resultatet er så meget bedre end noget andet, og for mig kommer maling ikke op på siden af det.

Jeg går derfor og overvejer, om det er entreen eller spisestuen, der skal have tapet næste gang, og jeg overvejer også, hvilket mønster, jeg synes, der skal derud. For mig skaber det nemlig det helt unikke. Jeg er vild med farver og mønstre, og nu findes de på mine vægge også.