Ebuffet – perfekt catering København

Ebuffet - perfekt catering København

Som gourmet og kokkererings-afficionado kan det godt virke som et nederlag at bestille mad ud af huset. Man vil jo allerhelst lave det hele selv, og stolt præsentere sine kreationer over for de sultne gæster – og mærke deres anerkendelse i form af rosende bemærkninger og skulderklap, når middagen er fortæret. Det er jo trods alt halvdelen af glæden ved et selskab. Men af og til må selv den mest ærgerrige kok bide i det sure æble, æde sin stolthed og erkende, at der simpelt hen ikke er hverken tid eller rammer til at udføre det slidsomme hverv, det er at bespise over hundrede mennesker.

Mad ud af huset til bryllup – bestil hos ebuffet.dk

Selv måtte jeg ty til denne løsning, da min datter for et par måneder siden skulle giftes. Og lad mig sige med det samme, at det har jeg på ingen måde fortrudt! Jeg blev simpelt hen så positivt overrasket og glad over ebuffet’s høje serviceniveau – og høje gastronomiske niveau i øvrigt. Den helt igennem positive oplevelse tog sin begyndelse ved bestilling af maden til buffeten, som foregår via ebuffet.dk – en super overskuelig og let anvendelig website, hvor du hele tiden har overblik over, hvad du bestiller, og hvor meget det kommer til at koste. Bestillingen foregår 100% elektronisk og automatisk, så der ikke er nogen risiko for misforståelser.

Catering til tiden, til døren – og til alles tilfredshed

Og de gode overraskelser strømmede bare ind. På selve dagen ankom maden som bestilt – på klokkeslæt, lige til døren, og helt frisklavet. Den flinke chauffør hjalp mig med at bære kasserne med sprøde salater, lune frikadeller, nybagt brød og andet til buffeten ind i anretterkøkkenet, hvor jeg blot skulle sørge for at arrangere retterne på fade og i skåle. Al mad blev spist op – og det skortede ikke på anerkendende bemærkninger fra de mange gæster, hvoraf flere stadig er i den tro, at jeg selv havde svedt over kødgryderne – så god var maden fra ebuffet! Til catering København kan jeg således på det varmeste anbefale ebuffet