Dygtige håndværkere hænger ikke på træerne

Dygtige håndværkere hænger ikke på træerne

Min store frygt er at få en håndværker ud for at lave noget hjemme hos mig og så efterfølgende være nødt til at få en anden håndværker ud for at fikse det, fordi det ikke var lavet godt nok eller med forkerte materialer. Det kan være svært at vurdere, om noget er godt og lavet på den rigtige måde, når man som jeg er lægmand.

At kunne forklare det for mig

En af de ting, jeg går rigtig meget op i, det er at en håndværker kan forklare mig processen, så jeg forstår det. Der er kan være rigtig gode grunde til at bruge bestemte materialer på bestemte måder, men jeg ved det faktisk ikke. I mine ører kommer til nemt til at lyde fordyrende for arbejdet eller som noget, der tager rigtig lang tid og derfor også bliver dyrere.

Derfor var jeg ikke helt stolt, da jeg godt selv kunne se, at fjernvarmeanlægget havde brug for en besøg fra en blikkenslager. jeg kiggede rundt på nettet efter en, der virkede kompetent, og jeg ringede til flere, før jeg traf mit valg. Jeg valgte dem, der tog mig alvorligt, og som forstod, at jeg havde svært ved reelt at forklare problemet.

De sendte en mand

Der kom en blikkenslager ud til mig og kiggede på det hele. Og han kunne forklare mig, hvad problemet var, at han havde udbedret det, men også hvad jeg selv kunne gøre, så jeg ikke på samme måde ville få brug for en professionel. Det var det sidste, der virkelig tog mig med storm.

Her kunne de have fået en stamkunde, for jeg ville ikke vide, hvad jeg skulle gøre, og derfor ville jeg have ringet efter hjælp flere gange. Men nej, her er service og kvalitet noget, der går hånd i hånd. Men næste gang, der er behov, så er det dem, jeg ringer til.