Det sundere alternativ

Det sundere alternativ

Der er mange, der siger, at te skulle virke slankende, og derfor drikker de det i store mængder. Jeg har altid selv haft det svært med min vægt, men det er ikke derfor, jeg drikker te. Når jeg får lyst til noget, der er usundt, så lave jeg te i stedet for. Det er i hvert fald bedre end chokolade eller kage, og te smager rigtig godt, især når det er en god te.

En fordel for mig

Det er blevet så stor en vane for mig at drikke en kop te, at det har erstattet meget af det søde og usunde i min hverdag, og derfor kan jeg se det på vægten. Jeg er helt sikker på, det ikke skyldes en masse ting i teen, men bare det, at teen er det, der skulle til, før jeg kunne ændre på min kost og livsstil. En god te er heller ikke en straf eller noget trist, som en kur nemt bliver, det er en smagfuld fornøjelse, og jeg kunne ikke forestille mig en hverdag uden masser af te nu.

En naturlig del af min hverdag

De søde sager, jeg tit savner, får jeg gennem te med forskellige former for frugter i. Det giver sødmen og den samme fornemmelse i kroppen, så det er lidt at snyde hjernen til at tro, den har fået sin belønning. Men te er en belønning, for det smager rigtig godt. I hvert fald den te, jeg køber, som alt sammen er fra https://www.carstensens-tehandel.dk/te-the.html.

Der er den bedste kvalitet og den mest udsøgte service, og for en slikmund efter te er der ikke en bedre forretning end denne. De har passion for te, og de beskrivelser, der er af typerne af te, er den smag, du får, når du handler her. Det er blevet min sunde “slikbutik”.

Posted in the