Den nemme vej til en kompensation

Den nemme vej til en kompensation

Måske ved du det allerede, måske er det helt nyt for dig, men er dit fly forsinket, så kan du være berettiget til en kompensation. Det gælder i øvrigt også, hvis dit fly i stedet er overbooket eller bliver aflyst. Der er selvfølgelig regler for, hvornår det gør sig gældende, og hvad du som passager skal gøre. Det var det sidste, som jeg syntes blev besværligt.

Derfor kan du få hjælp fra specialister

I stedet for at sætte dig ind i det hele selv, så kan du få hjælp fra et firma. Nogle vil sikkert tænke, at de ikke vil bruge en mindre del af deres kompensation på dette og derfor hellere vil klare det hele selv, og jeg må indrømme, at tanken strejfede mig. Men at skulle sætte sig ind i reglerne og klare al kommunikation selv, det virkede som en uoverskuelig hindring, især da jeg var på vej på ferie og derfor hellere ville bruge tiden på at slappe af og nyde tiden end på at skrive frem og tilbage med et flyselskab.

Jeg valgte derfor den nemme løsning, som var at få et firma til at klare det hele for mig, og det var en beslutning, jeg blev rigtig glad for. Med et minimum af indsats fra min side fik jeg det maksimale udbytte, nemlig en kompensation.

Så nemt er det

Giv firmaet de få oplysninger og den dokumentation, de skal bruge, og det er faktisk, hvad du skal gøre. Resten klarer de. Jeg bruget https://skyhelp.dk/, og ikke kun var det nemt, de var også effektive ud over alle grænser.

Jeg fik svar på ingen tid om, at jeg kunne få en kompensation, og der gik ikke mange dage, før den kom til udbetaling. Alt sammen noget der skete, mens jeg dasede på en strand sydpå og bare nød tilværelsen.