6 om dagen

6 om dagen

Det har været en kampagne i mange år og nej, det er ikke så frækt, som det lyder. Det er nemlig en henvisning til, at vi skal have seks stykker frugt og grønt hver dag, og et af de stykker skal være frugt.

Det mener jeg, at jeg selv er rigtig dårlig til at overholde, og derfor tog jeg en beslutning om, at mit firma skulle være med til at sikre, at medarbejderne fik noget frisk frugt, så skulle de i det mindste ikke tænke på det.

Mange muligheder for frugt hver dag

Jeg undersøgte markedet for firmafrugt, og der fik jeg den første overraskelse, for der var mange firmaer, som udbød det, mange flere end jeg troede.

Et hurtig tjek på Trustpilot hvor jeg udvalgte nogle forskellige, og så var det med at komme videre med projektet og få en snak med deres kundeservice.

Efter en god snak med de firmaer, som jeg mente ville passe os bedst, var jeg ikke i tvivl. Der var et firma, som skilte sig ud, og de leverede både frisk og tørret frugt i deres ordning. Deres udvalg var så stort, at det let kunne tilpasses firmaets størrelse, også hvis vi skulle udvide eller dele os op i mindre sektioner.

En god overraskelse

Vi overraskede medarbejderne med ordningen, og siden har der kun været lovord over for denne. Alle er glade for det, og næste skridt er sundere mad i kantinen og måske en løbeklub eller noget andet, for glade medarbejdere giver større overskud – ikke kun for firmaet, men også for familien derhjemme.

Prisen for al den frugt er meget lavere end forventet, specielt når du oven i den kvalitet, de leverer, lægger til, at deres kundeservice altid er klar, og leveringerne kommer så præcist, at du kan stille dit ur efter det. 

Vi har ikke fortrudt, at vi valgte det firma, og vi anbefaler dem gerne til vores partnere og kunder.